Successos

Dos tirotejos aquesta nit a Barcelona amb un balanç de dos ferits greus.

Aquesta nit a la ciutat de Barcelona s’han produït dos tirotejos, un cada extrem de la ciutat, que han deixat dos ferits greus.

El primer es va produir al voltant de les 11 de la nit al barri de Poblenou, a la cantonada dels carrers Fernando Poo i Copete, en el que va resultar ferit molt greu un noi de 20 anys.

L’agressor que portava una gorra, després de disparar diverses vegades contra la víctima va fugir en un patinet elèctric. La víctima ha estat traslladada, en estat crític a l’Hospital del Mar.

Quatre hores més tard a l’altre extrem de la ciutat, a la carretera de Collblanc es va produir el segon tiroteig, amb un balanç d’un altre home ferit de gravetat per diverses ferides d’arma de foc. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Els Mossos d’Esquadra amb col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona continuen la investigació i intenten esbrinar si els dos tirotejos tenen alguna relació.

Després del tiroteig que es va produir la setmana passada en una perruqueria del barri de Sant Gervasi de Barcelona, sembla que l’escalada de violència a la ciutat de Barcelona està augmentant de forma alarmant. Esperem que les autoritats del consistori prenguin mesures perquè puguem sortir tranquil·lament a les nits, sense haver de topar-nos amb un fet així.