Successos

Dos turistes suïssos detinguts per la presumpta violació d’una noia a la platja del Somorrostro.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut a dues persones per una presumpta violació d’una noia la nit del dijous passat a la platja del Somorrostro de Barcelona.

Els fets haurien començat en una discoteca barcelonina, quan la víctima junt amb dos amics van conèixer a dos turistes suïssos que van proposar a la noia passar la nit junts, al que ella es va negar.

Sembla que en un principi els dos homes van intentar abusar de la noia als lavabos de la discoteca per després portar-la fins a la platja per consumar la violació. Els dos amics que acompanyaven a la víctima, quan van detectar que la noia havia desaparegut, van avisar a una patrulla de la Guàrdia Urbana que la va trobar en estat de xoc a la platja del Somorrostro.

Quan la noia va explicar els fets a la policia municipal, aquests es van dirigir al local on van detenir als presumptes agressors que van ser identificats per la víctima a la porta de la discoteca. Els dos detinguts han passat a càrrec dels Mossos d’Esquadra i la víctima va ser traslladada a l’Hospital per fer el corresponent reconeixement.

Ahir mateix vam veure l’atac contra el centre de menors tutelat per la Generalitat del Masnou, com a resposta de la ciutadania per la detenció el diumenge passat d’un MENA per l’intent d’agressió sexual a una noia del Masnou.

Grups organitzats com Xarxa d’Acollida Popular del Masnou que estan en contra de què els menors estrangers no acompanyats (MENA) visquin a la seva població, es van dirigir fins a l’alberg en el qual resideixen i on es van produir enfrontaments amb els Mossos d’Esquadra.

Un dels que portava la veu cantant ahir al Masnou pertany a VOX, cridant contra els MENA i relacionant el problema dels migrants amb l’independentisme. Sortirà avui a cridar contra els turistes suïssos presumptes autors d’una violació o ha cridat algun cop contra els components de la Manada, quan avui mateix han vist ratificada la seva condemna?

https://twitter.com/lasvocesdelpue/status/1146846299712610306

La naturalesa humana moltes vegades és dolenta, independentment dels nostres orígens, no criminalitzem a tota una ètnia o a tot un col·lectiu perquè un individuo sigui un delinqüent, o és que condemnarem a tots els suïssos o a tots els guàrdies civils perquè algun d’ells sigui un component de la Manada?