Successos

Dues persones d’edat avançada mortes en un incendi a un habitatge de Vilassar de Mar


Dues dones d’edat avançada han resultat mortes aquesta matinada en un incendi que s’ha produït en un habitatge de Vilassar de Mar. Segons informen els Bombers de la Generalitat en el seu comunicat de premsa, han rebut l’avís a tres quarts de set d’aquest matí alertant d’un incendi al carrer Maria Vilar en el complex residencial Vicor. Fins al lloc del sinistre s’han traslladat fins a 16 dotacions que s’han trobat un incendi totalment desenvolupat en el pis setè segona de l’edifici.

Un cop han pogut accedir a l’habitatge han trobat els cossos sense vida de dues dones d’edat avançada que residien en el pis incendiat. Els bombers han procedit a l’evacuació d’una quarantena de veïns i al confinament d’altres. Cap a les nou del matí l’incendi, que s’havia propagat a altres habitatges a través dels tendals de les terrasses, ha quedat controlat.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 6 dotacions Mossos d’Esquadra i 6 unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, així com la Policia Municipal de Vilassar de Mar.

A hores d’ara s’està treballant per tal d’esbrinar les causes que han provocat l’incendi que ha costat la vida de dues persones.