Esports

El Barça no deixa entrar al Camp Nou a Arthur Melo.

Primer de tot felicitats al Barça per la victòria d’ahir davant al Nàpols que ens porta directament a Lisboa per disputar la fase final de la Champions. Els quarts de final començaran la setmana vinent i aquest any per causa del Coronavirus es farà a un sol partit. Pròxim partit Barcelona – Bayern de Munich divendres 14 d’agost a les 21.00 hores. 

Ahir a la nit Arthur Melo, el jugador brasiler encara en les files del Barça es va dirigir al Camp Nou per veure el partit des de la grada, però el club li va vetar l’entrada per seguretat i perquè tampoc estava en la llista de les poques persones que poden entrar actualment. El jugador va haver de donar la volta i anar a veure el partit des de casa.

https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1291781903725613058

El club blaugrana argumenta que encara no té els resultats de la prova PCR que es va fer Melo i la normativa de la UEFA és molt estricte en aquest tema. Ningú pot entrar a l’estadi sense saber que és negatiu en la Covid-19.

Recordem que Arthur no es va presentar al primer entrenament després de les vacances, argumentant que Setién no comptava amb ell i per tant es quedava a Brasil fins que s’hagués d’incorporar a la disciplina de la Juventus, però ahir mateix va tornar de Brasil, un dels països del món on més casos de Coronavirus hi ha i es va presentar al Camp Nou.

Arthur té contracte amb el Barça fins a l’1 de setembre i ara el pròxim pas serà una reunió amb el director tècnic del club Eric Abidal, per saber quin paper tindrà en aquests quinze dies que li queden de blaugrana.

Arthur Melo no vol jugar més amb el Barça, continua a Brasil i de moment no tornarà a Barcelona (28/07/2020)