EsportsNacional

El Camp Nou es tenyeix del blanc de les més de 30.000 samarretes alemanyes


Ahir a la nit es va veure un fet insòlit en el Camp Nou, més de 30.000 alemanys van entrar a l’estadi per veure com el seu equip, l’Eintracht Frankfurt eliminava al Barça de l’Europa League després de perdre el partit per 2-3.

En les competicions internacionals, els equips estan obligats a reservar el 5% de les entrades per l’equip visitant, que en cas del Barça són 5.000, però els alemanys van aconseguir més de 30.000 ens els portals de revenda. Això sumat al fet que molts aficionats blaugrana estan de vacances de Setmana Santa, l’estadi es va tenyir del blanc dels alemanys.

En l’últim quart de partit veient la derrota que estava patint el Barça, que va iniciar el partit amb un penal innecessari en contra al minut tres protagonitzat per Eric Garcia, el públic culer va abandonar el camp quedant l’estadi a mercè dels aficionats de l’equip visitant. Una imatge trista, insòlita i com va dir Joan Laporta en acabar el partit: “una vergonya que no es pot tornar a repetir”.

Un cop acabat el partit els aficionats alemanys van anar a celebrar la victòria a Canaletes, però més enllà dels crits i l’eufòria dels vencedors, no es van produir aldarulls ni desperfectes en el material urbà o establiments del centre de la ciutat.

https://twitter.com/FCBarcelona_es/status/1514732989791485961