Nacional

El cap de l’Estat Major de l’exèrcit que va dimitir per vacunar-se quan no li tocava, condecorat pel govern espanyol.


Miguel Angel Villarroya, l’ex cap de l’Estat Major de la Defensa que va dimitir arran d’haver-se vacunat contra la Covid-19 quan no li tocava i passant per davant de sanitaris militars que no es van poder vacunar, ha estat condecorat pel govern de Pedro Sánchez.

Villarroya ha estat nomenat membre de l’Ordre de Sant Hermenegild, un reconeixement que s’atorga per la constància en el servei militar espanyol. El Consell de Ministres ha volgut agrair-li d’aquesta manera els quaranta anys de dedicació al servei de l’exèrcit espanyol.

Recordem que el passat 23 de gener Villarroya va presentar la dimissió a la ministra de Defensa, Margarita Robles que el va substituir per l’almirall López Calderón. Villarroya va marxar dient que tenia la consciència ben tranquil·la, ja que mai havia pretès aprofitar-se de privilegis, però la veritat és que tan ell com altres generals de l’Estat Major de la Defensa (EMAD) es van vacunar abans que molts sanitaris militars que estan en primera fila lluitant contra el Coronavirus.