Nacional

El diari ABC afirma que Juan Carlos I està en un ressort de luxe a Abu Dabi

Mesquita Sheikh Zayet a Abu Dabi

Molt s’ha estat especulant sobre on és el monarca emèrit Juan Carlos I, des que el passat dilluns la Casa Reial va anunciar que abandonava Espanya, les notícies apuntaven a Portugal, Santo Domingo o algun país àrab.

Segons publica avui el diari ABC, el rei emèrit Juan Carlos I es troba en un ressort de luxe a Abu Dabi en els Emirats Àrabs. Afirmen que han tingut accés a la ruta que va fer l’avió privat en què va sortir el monarca de l’Estat espanyol.

Segons la citada publicació, el rei emèrit va sortir el dilluns 3 d’agost a les 10 del matí en un jet privat estranger des de Vigo amb destí Abu Dabi, on van arribar al voltant de les cinc de la tarda, la mateixa hora en què la Casa Reial feia públic el comunicat.

Hotel Emirates Palace

Des de l’aeroport van agafar un helicòpter que el va portar directament a l’Hotel Emirates Palace, un dels més cars del món, propietat del govern dels Emirats Àrabs. Un autèntic ressort de luxe on una suite pot costar 11.000 € la nit i amb una platja privada. No és el primer cop que el monarca visita aquest hotel.

Segons continua informant ABC, el rei emèrit no ha sortit de l’hotel per les altes temperatures que hi ha en aquests moments en la capital dels emirats, però la seva intenció no és quedar-se definitivament. Sembla que quan passi la temporada d’huracans al Carib, el seu destí serà la República Dominicana, allotjant-se a les instal·lacions de la “Casa de Campo” del seu gran amic Pepe Fanjul, un altre ressort de luxe on Juan Carlos I té una avinguda amb el seu nom.