Nacional

El Diari NIUS de Mediaset publica la primera fotografia del Rei Emèrit a Abu Dabi

El diari digital NIUS de Mediaset, publica el que podria ser la primera foto del rei emèrit Juan Carlos I després de la seva fugida, no sabem si definitiva o simplement ha marxat de vacances. En ella es pot veure al monarca baixant de l’avió a Abu Dabi.

Si realment aquesta fotografia és certa com assegura el diari NIUS, segur que serà la fotografia de l’any, la que estaven buscant tots els periodistes espanyols i molts d’altres països.

Alguns mitjans de comunicació insinuen que el destí final del rei emèrit no seria la República Dominicana, sinó Nova Zelanda i que l’arribada a Abu Dabi, tan sols seria una escala. Segons la Vanguardia el monarca hauria confessat fa uns anys a alguns amics, que si algun dia havia d’abandonar Espanya, aniria a Nova Zelanda, paradís dels regatistes, esport que tant li agrada a Juan Carlos I.

Potser per deixar-nos de tantes especulacions, seria bo que o la Casa Reial o La Moncloa donessin alguna explicació sobre la marxa del rei emèrit i on és actualment. Recordem que Juan Carlos I no ha fet un comunicat per la ciutadania, simplement ha fet una carta al seu fill, que la Casa Reial ha fet pública sense cap comentari.

https://twitter.com/NiusDiario/status/1291978183886004224