Successos

El gos que va matar un noi a Cassà de la Selva era de la víctima i no tenia xip ni documentació.


Dilluns passat us informàvem de la mort d’un jove de trenta-dos anys per l’atac d’un gos de raça perillosa a Cassà de la Selva. En un primer moment la policia va informar que el gos era propietat d’un amic de la víctima, però arran de la investigació que s’està fent per l’ABP Gironès-Pla de l’Estany s’ha pogut saber que el propietari del gos era la mateixa víctima.

El gos que era un Staffordshire Bull Terrier, considerat com a raça perillosa, no disposava de xip ni cap mena de documentació. Recordem que s’ha de tenir una llicència municipal especial per aquests tipus de gossos que atorga l’ajuntament del municipi del propietari. En aquest cas el gos no estava registrat a Cassà de la Selva.

Els fets van passar el dissabte passat quan la víctima estava passejant el gos per la zona del polígon de Cassà de la Selva i aquest el va atacar mossegant-li en el braç. El noi va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona, on l’endemà va morir. El gos que fins aquell dia no havia mostrat el seu caràcter violent, va ser abatut per la policia local, ja que presentava signes de molta agressivitat i representava un perill pels agents i els vianants.

Mor un jove de trenta-dos anys per l’atac d’un gos a Cassà de la Selva