Uncategorized

El Jutge de Pau de Palamós nega a una mare posar el nom de Pau a la seva filla.

El Jutjat de Pau de Palamós ha negat a una mare posar el nom de Pau a la seva filla, argumentant que és nom de nen i els noms que indueixin error quant al sexe, estan prohibits.

Va ser l’àvia la que va anar a inscriure al nadó, ja que la mare encara estava recuperant-se del part, segons declaracions que han fet a RAC1 també li van demanar diverses vegades que havia de posar el nom del pare, però resulta que es tracta d’una mare monoparental. 

Segons declaracions del Jutge de Pau Enric-Andreu Marsal, en la seva intervenció al programa El món a RAC1 d’en Jordi Basté, diu que quan van fer la consulta al Jutjat de La Bisbal, els hi van enviar un escrit que van interpretar com que no es podia atendre la petició de la família i així els hi van traslladar.

Curiosament cinc minuts després de fer-ho públic a la ràdio, ha arribat un altre escrit del jutjat de La Bisbal dient que tan sols era una recomanació, que la decisió definitiva la té el Jutge de Palamós. Enric Andreu Marsal afirma que registrarà a la nena com a Pau, però la família ja ha decidit inscriure-la a Cardedeu. 

En poques hores la notícia s’ha fet viral a les xarxes, després que l’àvia ho va fer públic a través de Twitter.