Esports

El Kun Agüero podria estar 10 setmanes de baixa per una lesió muscular

Foto. FC Barcelona

Ahir van saltar tots els rumors arran de la no aparició del Kun Agüero en el comiat de Leo Messi i més tard en el partit del Trofeu Joan Gamper, molts apostàvem que l’argentí estava molest per la marxa del seu compatriota Leo. El FC Barcelona va emetre un comunicat en el qual anunciaven que era baixa pel partit d’ahir per una lesió tendinosa en el bessó intern de la cama dreta i que avui li farien més proves.

Ahir molts creien que el que estava fent Agüero era forçar la seva sortida del Barça abans que s’acabi el període d’inscripció el 31 d’agost, però segons ha avançat el programa El Món a RAC1, el Kun Agüero podria estar fins a 10 setmanes de baixa a causa d’aquesta lesió que es va produir en el darrer entrenament.

Recordem aquelles paraules que va pronunciar Pep Guardiola en el comiat del Kun Agüero del Manchester City, va dir que venia al Barça per jugar amb Leo Messi. Ara Messi ja no hi és i veurem si algun dia podrem veure al Kun Agüero jugant al Camp Nou amb la samarreta del Barça.