Societat

El PDeCAT retira l’anunci on es creava confusió entre l’exconsellera Chacón i la socialista Carme Chacón desapareguda l’any 2017.


El PDeCAT ha retirat el vídeo de precampanya electoral en el que es creava una confusió entre l’exconsellera d’empresa del govern de Quim Torra, Àngels Chacón i la socialista, malauradament desapareguda l’any 2017, Carme Chacón que havia estat ministra de Defensa i d’Habitatge amb el govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

En el vídeo es juga amb les dues personalitats. Una àvia passeja amb el seu nét i després de passar per davant un cartell del PDeCAT on està la imatge d’Àngels Chacón, l’àvia en veure el nom de la candidata del partit independentista, li pregunta al nét: “Ésta no es la socialista?” i el nét li explica que no que és la independentista i exconsellera del govern de Quim Torra.

El PSC va demanar al PDeCAT que retirés el vídeo per fer una apropiació inapropiada de la memòria de Carme Chacón i que demanessin disculpes a la família.

El PDeCAT ha retirat el vídeo i assegura que en cap moment han volgut faltar al respecte a la memòria de Carme Chacón, que recordem va morir el 9 d’abril del 2017 amb 46 anys, a causa d’una cardiopatia congènita i que tots recordem per aquelles imatges d’ella passant revista a les tropes estant embarassada, quan ocupava el Ministeri de Defensa.