Nacional

El rei emèrit fa una nova regularització amb Hisenda pagant més de quatre milions d’euros


Segons primícia del diari “El País”, el rei emèrit Juan Carlos I ha efectuat una altra regularització amb la hisenda espanyola pagant més de quatre milions d’euros. Segons la citada publicació aquests milions corresponen als impostos que hauria hagut de pagar en el seu moment per les retribucions en espècie rebudes.

Aquestes retribucions en espècie serien pels vols en avions privats pagats per una fundació gestionada per Álvaro d’Orleans, cosí de l’emèrit i que presumptament podria ser un dels que gestionés les fortunes del rei Joan Carles I.

Si ha fet una regularització de quatre milions d’euros, vol dir que els ingressos no declarats podrien ser aproximadament de vuit milions. Recordem que fa uns mesos l’emèrit ja va fer una altra regularització per valor de 678.000 euros.

Malgrat totes aquestes regularitzacions, gràcies als vots de PSOE, PP, Vox i C’s, el Congrés va rebutjar aquesta setmana retirar la inviolabilitat de Rei i l’aforament del Rei emèrit, el que cada any per Nadal ens repetia que “todos los españoles somos iguales delante de la ley“. Sembla que allò de “Hacienda somos todos” no anava amb ell.