Nacional

El Rei emèrit tornarà a Espanya aquest mes de juny per després retirar-se definitivament a Abu Dabi


Segons avança Vozpupuli, el Rei emèrit Joan Carles I, té pensat tornar a Espanya el pròxim mes de juny per passar uns dies al palau de la Zarzuela per acomiadar-se i després retirar-se definitivament a viure a Abu Dabi.

Segons el mitjà de comunicació citat, el Rei emèrit s’està construint una casa a la capital dels Emirats Àrabs per fixar la seva residència definitiva en aquell país. Ara que ha fet dues regularitzacions fiscals amb la Hisenda espanyola creu que ja té plena llibertat per tornar a Espanya.

Segons afirma Vozpopuli per fonts fiables, Joan Carles I assegura que sempre ha actuat correctament, tant durant el seu regnat com després de l’abdicació i no té res no té res per a penedir-se. La vicepresidenta primera Carmen Calvo va dir fa pocs dies que l’estança del Rei emèrit en els Emirats Àrabs no suposa cap cost per l’estat, excepte els salaris de tres assistents.

Si definitivament es queda a Abu Dabi i la mort li arriba lluny del seu país, serà el Rei que va néixer a l’exili i mor en una mena d’exili daurat en un dels països amb més luxes del món.