Nacional

El ridícul que ha fet Salvador Illa amb el Govern alternatiu de Catalunya


El cap de l’oposició del Parlament de Catalunya, Salvador Illa va presentar el passat diumenge en el Palau Requesens de Barcelona el seu projecte de “Govern Alternatiu” per fer un marcatge de prop i controlar el que fa el govern de Pere Aragonès amb la intenció de ser una opció de canvi.

El Govern alternatiu d’Illa, estarà format de 15 consellers, tots diputats del PSC i pretén emular el que va fer Pasqual Maragall l’any 1999 amb el seu “Govern a l’ombra” quan ostentava l’oposició del govern de Jordi Pujol. En paraules del mateix Illa, vol oferir als catalans i catalanes:

“Un bon govern, que toqui de peus a terra, centrat a utilitzar eficientment els recursos i les capacitats que tenim al nostre abast.”

Però el que no va pensar Salvador Illa ni el PSC va ser registrar el domini de la pàgina web del seu “Govern Alternatiu” i si entrem a www.governalternatiu.cat, anirem a parar a la pàgina web del Consell per la República presidit per Carles Puigdemont i nascut per organitzar i promoure la independència de Catalunya, d’acord amb el resultat del referèndum de l’1 d’octubre del 2017.

Moltes han estat les befes i rialles que s’han publicat a les xarxes arran d’aquesta pifia del PSC i de Salvador Illa, fins i tot s’ha creat un perfil de Twitter per poder expressar opinions. @GovernAlterCAT es defineix com a Portal oficial del Govern de la Catalunya real.

https://twitter.com/GovernAlterCAT/status/1402179316012797952