Societat

El Tribunal Suprem ratifica les condemnes de Fèlix Maria Millet i Jordi Montull

El Tribunal Suprem, ja ha decidit sobre el recurs presentat per Fèlix Maria Millet i Jordi Montull contra la sentència del cas Palau de l’Audiència de Barcelona. En el cas de Millet el Suprem confirma la condemna de 9 anys i 8 mesos de presó i una multa de 4,1 milions d’euros. Pel que fa a Jordi Montull, es ratifica la de 7 anys i 6 mesos de presó i multa de 2,9 milions d’euros.

Els dos exdirigents del Palau de la Música hauran de retornar al Palau els 23 milions d’euros que van desviar en benefici propi. També confirma el comís de 6,6 milions d’euros a l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya pels beneficis obtinguts en el tràfic d’influències.

En el cas de Gemma Montull, exdirectora financera del Palau i filla de Jordi Montull, hi ha una petita variació, una reducció de sis mesos de presó, per tant haurà de complir 4 anys i pagar una multa de 2,6 milions d’euros per blanqueig de capitals entre altres delictes.

Daniel Osácar, extresorer de CDC, també ha tingut una reducció de la condemna que queda establerta en 3 anys i sis mesos i una multa de 3,7 milions d’euros, per blanqueig de capitals, entre altres delictes.