Societat

El vídeo d’un jove català demanant feina pel seu pare, que s’ha fet viral a les xarxes.

Jordi Pascual és un noi de 26 anys que ha publicat un vídeo a YouTube amb el nom “Contrata a mi Padre” i que s’ha fet viral a les xarxes.

El pare, Jordi Pascual també, és Diplomat en Peritatge Mercantil, Comptabilitat i Gestió empresarial, Diplomat en Ciències Empresarials, Titulat en Dret Tributari i Dret Fiscal, Llicenciat en Ciències Econòmiques, Administració i Gestió d’Empreses, Màster en Gestió i Direcció d’Empreses, Diplomat en Auditoria, Planificació, Estructura Comptable i Comptabilitat Analítica, etc.

Tota la seva vida ha treballat en el món financer fins que la crisi el va deixar a l’atur. Encara que sembli fàcil que les empreses el contractin pel seu gran currículum i la dilatada experiència, no troba cap feina des de fa més de 8 anys, tan sols té un problema, els seus 59 anys.

Jordi Pascual Jr. és un consultor SEO, un professional amb experiència en l’optimització de pàgines web, se centra diàriament en l’aplicació de tècniques que afavoreixin la millora d’un lloc web, amb l’objectiu de posicionar-lo en les primeres posicions dels cercadors més importants d’internet com Google.

Amb la seva professió coneix perfectament el món de les xarxes d’internet i va tenir la idea de fer una campanya amb l’etiqueta #contrataamipadre i un vídeo a YouTube amb el mateix títol, que s’ha convertit en un dels més vistos en els darrers dies i fins i tot ha creat una web  Contrata a mi padre en la qual inclou una foto del seu pare amb ell als braços quan va néixer.

Amb aquesta campanya el que pretén és fer una reflexió sobre la precarietat laboral de les persones que ja han traspassat la barrera dels 50, a les que se’ls suma el problema de la jubilació, com sabem actualment pel càlcul de la pensió s’han de comptabilitzar els darrers 15 anys de la vida laboral.