Societat

Els alcaldes d’Abrera i Ullastrell alerten de curses il·legals de cotxes a la BV-1202

Jesús Naharro, alcalde d’Abrera i Jaume Puig, alcalde d’Ullastrell demanen més controls policials a la carretera BV-1202 en el tram que uneix les dues poblacions, després de detectar que s’estan fent curses il·legals de cotxes que representen un perill per a la circulació.

Per tal de reclamar que es prenguin mesures urgents, tots dos alcaldes han signat una carta dirigida als comissaris dels Mossos d’Esquadra de les Regions Metropolitanes Sud i Nord, després que diversos veïns de les dues poblacions hagin alertat que durant els caps de setmana es produeixen curses il·legals de vehicles en el tram que separen les dues poblacions, posant en perill la integritat física de la resta de conductors que circulen per la via.

Aquest tram de la carretera BV-1202 precisament els caps de setmana és utilitzada per ciclistes que fan esport. Malgrat que la titularitat de la carretera està en mans de la Diputació de Barcelona i per tant el control correspon als Mossos d’Esquadra, la policia local d’Abrera per donar resposta a l’alerta d’alguns ciutadans estan realitzant controls en el tram urbà de la carretera.