Internacional

Els Crocs de Balenciaga que han revolucionat les xarxes socials

Balenciaga Crocs 2.0

En el món de la moda tot està permès, quan presenciem una desfilada, molts de nosaltres pesem qui serà capaç de posar-se aquests models de roba, sabates o accessoris. Ara l’aliança de la marca de sandàlies de plàstic amb furats de respiració, Crocs, amb la marca de moda Balenciaga, ha revolucionat les xarxes socials amb la creació de les Balenciaga Crocs 2.0, les clàssiques sandàlies de plàstic amb un taló incorporat.

El disseny ha estat obra del modista Demma Gvaslia que també ha fet una bota d’aigua inspirada en el Croc de platja. Una sandàlia caracteritzada per ser una de les més còmodes del mercat, que molts professionals de la sanitat porten per poder aguantar moltes hores de guàrdia, ara han passat a les passarel·les de moda d’arreu del món.

Si només ha estat una estratègia de màrqueting, ben segur que ha donat resultat, totes les xarxes socials estan revolucionades amb les Balenciaga Crocs 2.0, disponibles en tres colors: verd, gris i negre. De moment encara no han sortit al mercat i es desconeix la data de llançament, però us atreviríeu a portar-les?