Successos

Els dos italians acusats de drogar i abusar a dues noies a Barcelona en llibertat i ja són al seu país.

 

Els dos turistes italians que van ser detinguts la setmana passada per presumptes abusos sexuals de dues noies a qui havien drogat amb un medicament relaxant, han quedat en llibertat i ja hi són al seu país, això sí sense poder sortir de l’espai Schengen.

Els dos nois que es van negar a declarar davant els Mossos d’Esquadra, però sí que ho van fer davant la jutgessa de guàrdia, allà van confessar que sí que van tenir relacions sexuals amb les dues noies, però consentides i que no saben res del fàrmac que van trobar en les anàlisis efectuades a les noies.

Afirmen que tots quatre van anar, amb el consentiment de les noies, a l’apartament turístic que tenien llogat a l’Eixample i un cop elles van voler marxar les van acompanyar a agafar un taxi.

La jutgessa els ha deixat en llibertat amb càrrecs i ha decretat mesures cautelars consistents en ordre d’allunyament de les dues noies ni contactar amb elles, no sortir de l’espai Schengen i estar a disposició del jutjat de Barcelona cada cop que siguin requerits.

Notícia relacionada:

Detenen a Barcelona dos homes per abusos sexuals a dues noies a qui havien drogat amb un fàrmac relaxant (23/08/2020)