Societat

Els famosos “Manolitos” de Manolo Bakes arriben a Barcelona de la mà del blaugrana Sergio Busquets.

Els famosos croissants “Manolitos de la capital espanyola, distribuïts per la marca Manolo Bakes, aterren a Barcelona, a partir del 15 de gener s’obrirà una botiga de 100 m² en el Centre Comercial Glories.

En el projecte participen el jugador del Barça Sergio Busquets, Thiago Alcántara del Bayern i Álvaro Morata de l’Atlètic de Madrid.

La botiga disposarà d’obrador propi i una gran terrassa, encara que no sabem si realment faran els “Manolitos” a l’obrador o serà producte ultracongelat. Fa uns mesos el diari.es va revelar el secret que aquests famosos croissants madrilenys que es venien com a artesanals i fets a la capital espanyola, ni eren artesans ni es feien a Madrid, és fan a Sant Cugat del Vallès. 

Europastry era l’encarregada de fer-los i distribuir-los ultracongelats a Manolo Bakes. La multinacional catalana, líder en el mercat europeu en masses de pa congelades, distribueix per altres grans marques com Granier, Starbucks, Tesco, Mercadona, Dunkin Donuts, Carrefour, Auchan o McDonald’s.

El gran èxit d’Europastry va ser fer un pa respectant totes les fermentacions naturals i a mitja cocció es treu del forn, es refreda i es congela, d’aquesta forma es converteix en un producte no perible de llarga duració i que pot viatjar a l’altre costat del món on tan sols hauran de fer una segona cocció de 10 minuts i el pa estarà a punt com si fos acabat de fer.

També us pot interessar: Els “Manolitos” – M’agrada Catalunya.cat