Nacional

Els guàrdies civils que estan destinats a Ceuta es queixen del dinar que els hi donen

Foto: Twitter @jucilnacional

Els guàrdies civils que estan destinats a Ceuta per controlar l’arribada dels migrants procedents del Marroc, es queixen del dinar que els hi donen després d’estar tot un dia de servei. La denúncia l’ha fet l’Associació Jucil Nacional (Justícia per a la Guàrdia Civil) a través del seu perfil de Twitter.

Denuncien que després de 20 hores de servei al Tarajal, protegint la frontera de l’allau de persones que van entrar aquests darrers dies, tots el que els hi donen per menjar són dos panets, cinc talls de xoriço, una llauna de tonyina, una poma i una Coca-Cola. Realment si això és veritat, que no ho dubtem, sí que és un menú escàs, poc sa i ridícul per una institució com la Guàrdia Civil.

No és el primer cop que els cossos de seguretat de l’estat es queixen del menú que els ofereixen quan estan de servei, recordem que quan va arribar el “piolin” a Catalunya carregat de policies i guàrdia civils amb motiu del referèndum de l’1O, alguns d’aquells que van sortir dels seus pobles i ciutats al crit de “A por ellos“, també es van queixar dels àpats que els hi donaven a Barcelona, en especial el que van tenir la nit de Nadal: un plat de fideus, uns quants musclos, dues croquetes, pa i aigua mineral. Allò de “Todo por la patria“, sembla que els de la cuina, s’ho han agafat al peu de la lletra.