Nacional

Els metges demanen als partits i entitats, prudència a l’hora d’organitzar les celebracions de la Diada.

El President del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós ha demanat als partits polítics i entitats independentistes que tinguin prudència a l’hora d’organitzar els actes de celebració de la Diada. En el tuit que ha publicat aquest mateix matí, demana que “evitin convocar concentracions i actes que puguin esdevenir massius”.

En aquests moments en què l’índex de rebrot del Coronavirus ja ha superat la xifra de 200 i que avui mateix s’han comptabilitzat 1.459 casos nous, el Dr. Padrós diu que “ens hi juguem molt”.

Com diu el Dr. Padrós el fet de manifestar-se és un dret fonamental de tota persona, però en aquests moments, en portes a obrir les escoles i que tothom que encara tingui feina o no estigui afectat per un ERTO estigui ocupant el seu lloc de treball, hem d’anar amb molt de compte i no oblidar les mesures de seguretat: mascareta, distancia i rentat de mans.

Les entitats organitzadores dels actes de la Diada, Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència, ja van anunciar que es respectarien totes les mesures en vigor el dia 11 de setembre. 

La Diada més solidària que mai ja està en marxa. Voleu saber com serà?

https://twitter.com/jaumepadros/status/1300031698390970370