Successos

Els Mossos detenen un home presumptament relacionat amb la violació de la noia de 16 anys a Igualada la nit de la castanyada.

Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han informat a través del seu perfil de Twitter que han detingut a Igualada un home que presumptament estaria relacionat amb la violació de la noia de setze anys violada la nit de Tots Sants a la capital de l’Anoia, agressió per la qual va estar dos mesos ingressada en l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Després de cinc mesos, la investigació que ha dut la Unitat Central d’Agressions Sexuals de la Divisió d’Investigació Criminal, ha donat els seus fruits amb la detenció d’aquesta persona que presumptament podria ser l’autor de l’agressió.

Els fets van passar la nit de la castanyada quan la noia es dirigia a agafar el tren per tornar a casa, després de sortir d’una discoteca on celebraven la nit de Halloween. Al matí un transportista la va trobar inconscient i nua en un polígon industrial de la zona. A causa de l’agressió va patir ferides molt greus per les que va haver-hi de passar diverses vegades pel quiròfan i va perdre l’audició de l’oïda esquerra.

De moment no ha transcendit més informació, ja que la investigació que continua en marxa, està sota secret de sumari.