Successos

Els Mossos investiguen la mort d’un nen de dos anys en un hotel de Barcelona


Segons nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, han obert investigació per la mort d’un infant de dos anys en un hotel del districte de Sants-Montjuïc de la ciutat de Barcelona. Cap a dos quarts d’onze de la nit, agents de la Guàrdia Urbana van trobar un nen de dos anys en l’interior de l’hotel. Quan van arribar els Serveis d’Emergència (SEM), el nen encara era viu, però malauradament no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Segons ha avançat la Cadena SER Catalunya, els fets van passar a l’hotel Concòrdia de l’avinguda del Paral·lel. La cadena de ràdio apunta que es podria tractar d’un assassinat i presumptament l’autor seria el pare de l’infant. Els Mossos d’Esquadra han decretat el secret del sumari.

A hores d’ara els Mossos busquen el pare, que segons algunes informacions s’havia endut el nen a l’hotel i hauria trucat a la mare de la qual està en procés de separació, per dir-li que se’n penediria. Revisant les imatges de les càmeres de seguretat, es pot veure com cap a les 10 de la nit un home fuig de l’hotel saltant una tanca.

Si es confirma que ha estat el pare, seria un nou cas de violència vicària, la que té per objecte causar dany a la dona a través de fer mal als seus éssers estimats, en especial als fills.