Successos

Els Mossos investiguen una brutal agressió sexual a una menor a Igualada


Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per una brutal agressió sexual a una menor de 16 anys a Igualada. La investigació es va iniciar arran de l’avís d’un camioner que dilluns a dos quarts de vuit del matí va trobar a la noia de 16 anys inconscient, nua i ferida en el polígon industrial les Comes d’Igualada.

La víctima presentava un fort cop al cap i signes d’haver estat brutalment violada el que li va causar lesions de gravetat als genitals i al colon. Quan van arribar els agents i els serveis d’emergència, la van traslladar en estat greu fins a l’Hospital d’Igualada on va ser atesa en un primer moment, però a causa de la gravetat va ser derivada fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, on ha estat operada i ha quedat ingressada a l’UCI.

La noia, veïna de Vilanova i la Geltrú havia anat de festa amb unes amigues fins a Masquefa, van ser els pares que la van portar en cotxe i després van quedar que tornaria a casa en tren. Al llarg de la nit va creuar diferents missatges amb la mare, l’últim a les 5 del matí en què li deia que agafaria el tren a les 6. Els pares ja no van saber res més fins que els Mossos d’Esquadra els van trucar per dir que la seva filla estava ingressada.

Ara els Mossos d’Esquadra, que encara no han pogut parlar amb la víctima per la gravetat en què es troba, treballen amb la hipòtesi que podia haver estat violada per més d’una persona. Els pares demanen la col·laboració ciutadana per si algú va veure alguna cosa que pugui ajudar als Mossos a esclarir el que va passar i detenir els culpables.