Societat

Els negacionistes de la pandèmia es manifesten a Madrid sense cap mesura de seguretat

Foto: Twitter @camposdecas

En ple període de rebrots de la Covid-19 a tot l’Estat i la Comunitat de Madrid una de les pitjors en aquests moments, 2.500 persones segons dades de la policia van protagonitzar ahir una manifestació en la plaça de Colom de Madrid, sense respectar cap distància de seguretat i la major part sense dur mascareta.

Són els negacionistes de la pandèmia que havien fet una crida a manifestar-se a través de les xarxes socials. Un personatge mediàtic que dóna suport a aquesta idea és el cantant Miguel Bosé, que ja fa dies està encoratjant a les xarxes la teoria que el Coronavirus no és més que una conspiració dels governs i Bill Gates per controlar-nos i que té relació amb la tecnologia del 5G.

https://twitter.com/BoseOfficial/status/1294821127651381249

Els assistents que protestaven contra l’ús obligatori de la mascareta, van signar un manifest, contra el què ells anomenen la falsa pandèmia, on posen en dubte les mesures preses pel govern, la veracitat de les proves PCR i neguen que els asimptomàtics puguin transmetre la Covid-19.

En el transcurs de la manifestació es van sentir crits de: “queremos ver el virus”, “bote, bote, bote, aquí no hay rebrote”, “no hay miedo”, “libertad, libertad”, “lo que mata es el 5G”

Després de 28.617 morts per Coronavirus, com es pot permetre una manifestació d’aquestes característiques, no és només una falta de respecte envers la resta de la població sinó sobretot pel personal sanitari. Es mereixerien que en cas de caure malalts de la Covid-19, cap hospital volgués atendre’ls.

Com és que el govern de la Comunitat de Madrid o el mateix ajuntament no han prohibit la manifestació i no han actuat en veure les persones sense guardar les mesures de seguretat decretades? Serà perquè tots dos estan en mans del PP i ja els hi va bé les manifestacions contra el govern del PSOE-Podemos?

Si a Catalunya van enviar milers i milers de policies per evitar un referèndum que no matava a ningú, perquè no van actuar ahir amb una pandèmia que ja ha matat a 8.451 persones a la Comunitat de Madrid?