Internacional

Els Oscars que passaran a la història per la bufetada de Will Smith a Chris Rock


Segons molts comentaris que s’estan sentint en diferents mitjans de comunicació la 94a gala dels Oscars que se celebrava aquesta nit a Los Angeles (Califòrnia), ha estat llarga i força avorrida fins que l’actor Will Smith ha sortit a escena.

En mig de la gala el presentador del premi al millor documental, Chris Rock fa una broma amb la dona de l’actor Will Smith, dient que Jada Pinkett Smith, podria representar el paper que va fer Demi Moore en la pel·lícula “La tinent O’Neil” que duia el cabell molt curt. La dona de Willy Smith dur el cabell rapat perquè pateix un problema d’alopècia.

Si l’alopècia en els homes es ven vista i sovint confereix un encant especial, en les dones acostuma a representar un seriós problema. Poques dones s’atreveixen a dur el cabell rapat com ho fa la dona de l’actor, sovint ho solucionen amb perruques.

La broma que va fer el presentador no li va agradar gaire a Will Smith que va pujar a l’escenari i li va fotre una bufetada. Quan tothom reia, pensant que era un gag preparat, l’actor en tornar a la seva cadira, visiblement enfadat li diu a Rock: “treu-te la meva dona de la teva puta boca”. L’audiència de la gala va passar dels nou milions d’espectadors als disset quan es va produir el lamentable succés.

Willy Smith que va rebre l’Oscar al millor actor protagonista per la seva actuació en ‘El mètode Williams’, quan va pujar a recollir l’estatueta, es va disculpar amb l’Acadèmia, no pas amb el presentador. Va argumentar que s’havia limitat a defensar a la seva dona, com sempre fa amb la seva família.

Per les xarxes socials ja s’està demanant que se li retiri l’Oscar perquè no es pot tolerar cap mena de violència en una gala vista per tot el món.