Nacional

Els pilots de l’Exèrcit de l’Aire s’equivoquen amb els colors de la bandera espanyola

Darrerament ja ens hem acostumat a veure imatges curioses en les desfilades de les Forces Armades, si l’any passat la imatge que es va fer viral a les xarxes socials va ser la topada amb un fanal d’un paracaigudista que baixava amb la bandera, aquest any ja tenim nova imatge, la dels avions de l’Exèrcit de l’Aire que s’han equivocat amb els colors de la bandera espanyola.

Avui la Patrulla Àguila havia de dibuixar la bandera espanyola, però l’avió que anava pel costat esquerre i que havia de deixar anar el fum de color vermell s’ha equivocat i ha sortit fum blanc. El color groc tampoc s’ha vist, ja que a simple vista el fum que havia de ser groc es veia totalment blanc. En definitiva que del fum que sortia dels set avions no es veia reflectida la “Rojiguada“. 

Patrimoni nacional es veu que no ha donat importància a l’incident, ja que en el seu perfil de Twitter afirma que ha estat “la imagen más espectacular del 12 de octubre“. Moltes han estat les reaccions a les xarxes socials com els que diuen que potser volien reflectir els colors de l’Atlético de Madrid que antigament era l’Atlético Aviación.

Un altre de les curiositats del dia ha estat la presència del vicepresident Pablo Iglesias que duia una mascareta de la marca 198 Revolt Clothing reivindicant una Sanitat Pública. Aquesta marca es defineix a si mateixa com “La marca de ropa de los que saben que van a ganar” una marca que es defineix com a republicana i defensora dels valors associats amb l’esquerra.

https://twitter.com/PatrimNacional/status/1315609663514333187