Nacional

Enric Millo presenta recurs contra els indults dels líders polítics catalans


Tal com ja va anunciar fa unes setmanes el Partit Popular, l’exdelegat del govern central a Catalunya i actual secretari general d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia, Enric Millo ha presentat recurs davant el Tribunal Suprem contra els indults dels líders polítics catalans condemnats per procés independentista d’aquests darrers anys.

No és primer del PP que presenta recurs, abans ja ho havien fet els seus companys de partit Alejandro Fernández, Santi Rodríguez, Lorena RoldánJuan Milián i Andrea Levy. El secretari general de JxCat, Jordi Sánchez titlla la decisió d’Enric Millo com un acte de venjança i odi cap a Catalunya.

Enric Millo era el delegat del govern espanyol a Catalunya quan es va decretar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i ara en presentar aquest recurs al·lega que es va veure perjudicat pel procés independentista. El Tribunal haurà de decidir si Millo està legitimat per recórrer i demanarà a Jordi Sánchez que presenti les al·legacions que consideri oportunes en el termini de nou dies.

Recordem que dies després de la celebració del Referèndum de l’1 d’octubre, Enric Millor va fer declaracions sobre les lesions que havien patit els policies a causa que els independentistes havien escampat “Fairy” pels carrers de Catalunya, parlava de policies amb cames i dits trencats en caure a la trampa del “Fairy“. Ara Jordi Sánchez fa referència a aquestes declaracions d’Enric Millo en el seu perfil de Twitter.