Nacional

El cantant aragonès Enrique Bunbury anuncia que es retira dels escenaris per un problema de salut

Foto: Twitter @bunburyoficial

El cantant aragonès de 54 anys Enrique Bunbury ha anunciat a través del seu perfil oficial d’Instagram que es veu obligat a deixar els escenaris a causa d’un problema de salut. En el comunicat Bunbury explica que “fa anys que ve arrossegant un malestar que li ha costat molt de localitzar i comprendre”.

En aquests dos anys aturat per la pandèmia va arribar a pensar que el problema havia desaparegut, però la seva tornada als escenaris l’ha fet comprendre que no era així. La seva gira per Mèxic l’ha fet entendre que havia de prendre una decisió.

“Des del moment que surto de casa i comencen les gires i concerts, una sèrie de símptomes i dolors m’acompanyen des del matí fins al moment de pujar a l’escenari. La meva gola es tanca i s’irrita i les vies respiratòries em dificulten el més mínim exercici i poder fer la meva feina… Res d’això em passa si no estic de gira”. Diu el cantant.

Després de tot aquest raonament, ha decidit abandonar els concerts i les gires, mantenint els  que té compromesos fins al setembre d’aquest any, entre ells una gira pels Estats Units i un altre per Espanya. A Barcelona arribarà el 15 de setembre i l’últim concert el farà a València el 24 de setembre.

Després de donar les gràcies per aquests 35 anys d’haver pogut desenvolupar la seva feina damunt els escenaris, l’exlíder d’Herois del Silenci, diu que ara comença una nova etapa en la qual recolzat per la seva família i el seu management, es dedicarà a “compondre cançons, gravar discos, pintar i escriure llibres de poesia”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Enrique Bunbury (@bunburyoficial)