Successos

Entra a l’Hospital del Vendrell amb un ganivet per demanar que l’atenguin.

Un nou cas d’inseguretat es va produir aquest cap de setmana a les Urgències de l’Hospital del Vendrell, quan un individuo va entrar amb un ganivet de grans dimensions, demanant que l’atenguessin en psiquiatria.

L’home anava acompanyat pel seu pare i quan la metgessa el va atendre, va treure un ganivet de grans dimensions, no amenaçant a la doctora sinó advertint-li que si no l’ingressaven en un hospital de Barcelona, s’autolesionaria.

La metgessa va sortir del Box demanant ajuda al personal de seguretat i posteriorment van trucar als Mossos d’Esquadra. Quan van arribar a l’hospital l’home ja havia marxat, però el van trobar en una parada d’autobús. Quan va veure els Mossos va llençar el ganivet a terra afirmant que no era d’ell.

Els Mossos el van tornar a portar a l’hospital on el van calmar per després ingressar-lo en un centre psiquiàtric de Reus.

Amb aquest nou episodi, queda patent la inseguretat que viuen els facultatius dels centres hospitalaris del nostre país, molts cops per part de familiars de malalts però en altres casos com aquest, pel mateix pacient.

El sindicat UGT denúncia que en aquest hospital concretament tan sols hi ha una persona de seguretat, que consideren insuficient i més en època d’estiu quan hi ha gran afluència de gent de fora de la població.

El sindicat i els facultatius demanen més sistemes de control d’accés als centres hospitalaris, però en especial a les àrees d’urgències que és on més tensió es genera i on es reben més amenaces.