Successos

Entra amb un ganivet a la Comissaria de Banyoles i el redueixen amb una pistola Taser


Un jove armat amb un ganivet va entrar el dilluns passat al matí a la Comissaria de la Policia Local de Banyoles, local que comparteixen amb els Mossos d’Esquadra. Segons informa El Punt Avui, es tracta d’un jove de vint-i-un anys que es mostrava amb actitud amenaçadora ja des de fora del local.

En el vídeo difós a les xarxes es pot veure com quan truca al timbre perquè li obrin la porta ja porta el ganivet a la mà, un cop a dins, es treu la jaqueta i la mascareta i està donant voltes pel petit local sempre amb el ganivet a la mà.

Finalment, un agent dels Mossos d’Esquadra el redueix amb una pistola Taser i el van poder emmanillar i detenir. Un cop es van personar els serveis d’emergència (SEM) i el van examinar van veure que el jove tenia problemes de salut mental i el van traslladar a un centre hospitalari. Els Mossos d’Esquadra han traslladat l’atestat al jutjat i han obert investigació per esbrinar el motiu que ha dut a aquest noi, nascut a Girona, a comportar-se d’aquesta manera, ja que no té antecedents aquí.

El jove estava vivint a Gran Bretanya, però per Cap d’Any va tornar a Catalunya amb la seva mare que viu a Porqueres. Sembla que ja havia causat algun altercat a Anglaterra i per això la mare el va anar a buscar.

VOX ja ha carregat a les xarxes contra la immigració, sense parar-se a pensar que es podia tractar d’una persona amb problemes mentals.