Successos

Entra en cotxe a la Comissaria de Ripoll per presentar una denúncia

Foto: Sindicat SAP-Fepol

Un home de 45 anys de nacionalitat marroquina ha entrat amb el seu cotxe dins la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ripoll. Els fets han succeït al voltant de les cinc de la matinada quan l’home, veí de Ripoll s’ha dirigit a la Comissaria a presentar una denúncia.

Quan ha arribat ha trucat a l’intèrfon de les dependències policials i un agent que estava a la porta li ha dit que esperés fora que vindria una patrulla. Pocs minuts després ha pujat al seu vehicle i l’ha encastat a la porta principal de la Comissaria. Afortunadament no hi havia ningú davant en aquells moments i no s’han de lamentar ferits.

L’home que presentava evidents símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol, va ser detingut pels agents de guàrdia de la Comissaria i un cop fetes les diligencies, el detingut que no té antecedents passarà a disposició judicial.

Els Sindicats de Mossos d’Esquadra han reaccionat a les xarxes socials denunciant la falta de mesures de seguretat en algunes Comissaries i reclamant per exemple col·locar pilones davant les entrades de les dependències policials.