NacionalPolíticaSocietat

Esborren la bandera espanyola gegant de la muntanya de Martorell.

Des del mes de març passat tots els visitants de la Vila de Martorell i del seu emblemàtic Pont del Diable veien una enorme bandera espanyola pintada al vessant de la muntanya. Una bandera que era visible des de l’AP7 a l’alçada del peatge de Martorell.

Un grup ultra unionista anomenat Mazinger Z es feia ressò a les xarxes de la seva autoria. Mesos més tard un grup d’independentista la va tunejar, però la més coneguda com l’estanquera va tornar a ressorgir, la van repintar.

Aquest divendres passat diversos grups dels CDR han esborrat la bandera espanyola i en el seu lloc han pintat l’estelada negra, però amb el fons groc i un gran llaç reivindicatiu sobre la llibertat dels presos polítics.

Més enllà d’estar davant una guerra de banderes, hauríem d’estar pensant evitar fer malbé la natura, per molt que es tracti d’una simple paret de muntanya, hem de tenir respecte per ella i el que no s’entén és com les autoritats corresponents no han fet res al respecte des del passat mes de març quan va aparèixer la primera bandera gegant i el mateix pensem quant a la que es va pintar divendres passat. Esperem que no es converteixi en qui pinta millor i les autoritats parin aquesta malifeta.