InternacionalSuccessos

Una explosió en una botiga de comestibles causa almenys cinc morts en la Catalunya Nord.

Foto: Twitter @franceinfo

Una explosió que s’ha produït aquesta matinada en una botiga de comestibles de SaintLaurent-de-la-Salanque a la Catalunya Nord, molt a prop de Perpinyà, ha causat almenys cinc morts i va obligar a evacuar 25 veïns dels pisos superiors on es va propagar l’incendi.

Segons informa ‘Le Parisien‘ l’explosió es va produir a la planta baixa en una botiga de comestibles que sembla també servia menjar. En ella els Bombers han trobat dues ampolles de gas que fins al moment no saben si han estat la causa de l’incendi o van exclatar després.

Un centenar de bombers han estat treballant tota la nit per extingir l’incendi que ha causat el col·lapse de diversos habitatges. Aquest matí un cop controlat el foc, els bombers estan assegurant les instal·lacions.

Segons informa L’Indepéndant, la xifra de víctimes mortals s’eleva a set, entre els quals hi ha dos infants, tots trobats sota la runa. Una persona en estat greu hauria estat traslladada a un centre hospitalari de Montpellier, després de precipitar-se per la finestra del primer pis per escapar del foc.

https://twitter.com/NewsInt_/status/1493166104612638720