Successos

Fi a l’atrinxerament d’un home armat en un pis de l’Eixample de Barcelona

Aquest matí els Mossos d’Esquadra han aconseguit reduir a l’home que des d’ahir al migdia estava atrinxerat a casa de la seva parella al carrer Rosselló de Barcelona.

L’home que pateix un trastorn mental, amenaçava d’autolesionar-se amb una arma de foc que tenia, cosa que de moment no s’ha pogut comprovar si era cert.

Ahir al voltant de les dues de la tarda es va rebre el primer avís i immediatament el dispositiu policial es va posar en marxa, ja que se sospitava que l’home d’entre 35 a 40 anys, podia tenir armes de foc a casa i possiblement no estava sol dins l’habitatge.

Més de 16 hores de negociacions entre l’home, la policia i fins i tot alguns familiars que havien acudit al lloc dels fets, han acabat quan els Mossos d’Esquadra han aconseguit reduir-lo amb una pistola Taser.

Durant tota la nit un tram del carrer Rosselló ha quedat tallat al trànsit, s’ha desallotjat l’edifici on hi era l’individuo i tècnics de Gas Natural van tallar el subministrament per por que fes esclatar l’edifici.