Successos

Fins ahir diumenge els Bombers no van donar per extingit l’incendi de l’empresa Dallant, S.A. a Sant Feliu de Llobregat.

Quatre dies després de produir-se l’aparatós incendi en una nau de l’empresa Dallant, S.A, ubicada en el polígon El Pla de Sant Feliu de Llobregat, els bombers donen per extingit l’incendi. Segons nota de premsa del cos de Bombers de la Generalitat, fins ahir diumenge van estar treballant 16 dotacions per tal de controlar l’incendi.

Malgrat que l’incendi va començar el dijous a la tarda, fins dissabte no van poder accedir als soterranis on encara quedava algun punt que cremava amb poca intensitat i que van poder apagar. Ahir diumenge els bombers van acompanyar a alguns dels treballadors a la zona de vestuaris per tal que recollissin els seus objectes personals.

La barreja dels productes corrosius amb l’aigua acumulada va dificultar molt l’accés al soterrani per extingir els punts calents que quedaven en aquella zona. Avui dues dotacions dels bombers que s’han desplaçat fins a la indústria, encara han localitzat un petit focus que han pogut apagar.

Notícia relacionada: ÚLTIMA HORA: Incendi en una nau de Sant Feliu de Llobregat (17/09/2020)