EsportsSocietat

Gerard Piqué Premi d’Honor Ambaixador de Catalunya 2020

La Welcome Talent Society, organitzadora dels Premis Talent Cambra amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona ha concedit el Premi d’Honor Ambaixador de Catalunya d’aquest any 2020 al jugador blaugrana Gerard Piqué.

Aquest premi s’atorga a personalitats catalanes que exporten al món la competitivitat, la creativitat i el talent català. Reconeixen aquelles persones que tenen una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat, com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i a personalitats catalanes que exerceixen com ambaixadors de la marca Catalunya.

En el cas de Piqué ha estat pel seu exemple com emprenedor i impulsor de talent. Aquest any s’han creat tres premis especials Covid-19 per valorar la tasca creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes davant la pandèmia del coronavirus.

El 3 d’octubre es farà la gala de lliurament a la Casa Llotja del Mar, però en aquests pròxims dies Televisió de Catalunya farà un programa sobre el talent català on podrem veure els guardonats d’aquest any.