Successos

Greu esllavissada amb la caiguda d’un mur sobre la via dels trens de Ferrocarrils a Terrassa que fa interrompre el servei entre Sant Cugat i Terrassa.


Ahir a la tarda es va produir una greu esllavissada que va fer caure un mur de contenció damunt la via dels trens de Ferrocarrils de la Generalitat a la sortida de Terrassa, concretament al túnel de la Rambleta del Parc Alegre de la capital vallesana. Afortunadament, l’incident que va passar a quarts de cinc de la tarda, no va causar cap dany personal.

No s’han de lamentar víctimes ni ferits perquè en el moment de l’esfondrament no circulava cap tren per aquell tram de via, però un divendres a quarts de cinc de la tarda acostumen a anar plens i hagués pogut ser una tragèdia si hagués caigut en el moment de passar un tren.

L’esfondrament del mur es va produir a la sortida del túnel de la via de Terrassa en direcció a les Fonts que va obligar a paralitzar diversos trens i desallotjar als passatgers que van haver d’abandonar-los a peu i continuar el trajecte per carretera.

Ferrocarrils de la Generalitat a posat a disposició dels viatgers un servei alternatiu per carretera fins que el servei quedi restablert, que donades les característiques del succés pot trigar dies. Els trams afectats són les estacions de Terrassa Nacions Unides, Terrassa Estació del Nord, Vallparadís Universitat, Terrassa Rambla, Les Fonts, Rubí, Hospital General i Mira-sol.