Successos

Greu incendi en una planta de reciclatge de Castellbisbal. Protecció civil recomana tancar finestres de les poblacions properes.

Foto: @bomberscat

Aquest matí a primera hora s’ha produït un incendi en una planta de reciclatge ubicada en un polígon industrial entre els termes de Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca. En ell estan treballant una vintena de dotacions dels bombers i serveis d’emergència.

Es tracta de l’empresa Alberich de Castellbisbal, dedicada a la recuperació de ferralla. Des de primera hora es pot veure una columna de fum i una forta olor a cremat des de Martorell fins a Sant Andreu de la Barca. Encara que en un principi sembla que no hi ha risc per a la població, Protecció Civil recomana tancar les finestres.

L’avís s’ha rebut a tres quarts de sis del matí i en arribar han vist que el que estava cremant eren els vehicles fets ferralla que hi havia a l’exterior de la planta on també hi ha un dipòsit de combustible que s’ha protegit perquè no cremés. En el moment de l’incendi hi havia i treballadors que afortunadament no han resultat ferits.