Societat

Iker Casillas investigat a Portugal per presumpte frau fiscal

Segons informa avui el Confidencial, l’exjugador del Real Madrid, Iker Casillas, actual assessor del Porto i candidat a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol, està sent investigat per la policia portuguesa en el curs d’una batuda contra el frau fiscal.

En total han fet 76 escorcolls en el domicili dels investigats, entre els quals es troba Iker Casillas, l’advocat de Cristiano Ronaldo o Jorge Mendes, un dels agents més importants del món futbolístic.

 

La investigació és per una presumpta trama iniciada l’any 2015 en el negoci del futbol professional per evitar el pagament de tributs a la Hisenda portuguesa. La policia ha batejat l’operació com “Fora de Joc”.

El Porto no és l’únic equip en el punt de mira dels investigadors, altres clubs com el Benfica, l’Sporting de Portugal, el Braga o el Guimaraes, també són sospitosos.

 

Ara que Iker Casillas ha decidit presentar-se a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol, salta aquesta notícia que el pot perjudicar en la seva pretensió d’accedir a les altes esferes del futbol espanyol.