Nacional

Inés Arrimadas de visita a Waterloo abans de deixar Barcelona 

Inés Arrimadas, abans de deixar de ser la líder de Ciudadanos en Catalunya per traslladar-se a Madrid, ha volgut fer una visita a la casa de Carles Puigdemont en Waterloo.

Arrimadas acompanyada dels companys del seu grup parlamentari han arribat al voltant de dos quarts de dotze davant mateix de la Casa de la República, residència de l’expresident Puigdemont, lluint una pancarta amb el missatge “La República no existe, Puigdemont”.

Malgrat que l’expresident Puigdemont la va convidar públicament a visitar la Casa de la República, l’encara líder de l’oposició a Catalunya no ha fet els darrers metres que la separaven de l’entrada.

Durant la visita, que ha durat uns deu minuts, la porta de la Casa de la República ha estat entreoberta en senyal d’invitació a dialogar, un cop han marxat, la porta s’ha tancat. Com va dir ahir Puigdemont, la porta està oberta per a ella i per a tothom que vulgui dialogar.

Arrimadas que sempre ha culpat a Puigdemont d’internacionalitzar l’anomenat Procés Català, sembla que amb aquesta visita, ella també vol contribuir a fer-ho.

Aquest ha sigut el comiat d’Arrimadas de la política a Catalunya, després d’anunciar la seva decisió de presentar-se a les eleccions generals de l’Estat espanyol.

La fotografia d’aquest matí ha provocat una sèrie de muntatges a Twitter, us deixem amb algun dels més divertits.