Nacional

Inés Arrimadas es queixa que en un concurs de TV3 no es pugui respondre en castellà


Inés Arrimadas la que en el seu dia va ser la líder de Ciutadans a Catalunya després de la marxa d’Albert Rivera, carrega contra el concurs infantil de TV3, Atrapa’m si pots, presentat per Llucià Ferrer perquè a un dels participants no el deixen contestar en castellà. Es veu que encara que va deixar Catalunya per marxar a Madrid, continua veient TV3.

Quan el presentador va formular una pregunta, una de les nenes va preguntar si la podia contestar en castellà, Llucià Ferrer li va dir que no: “Aquí, això sí que no, perquè és un concurs de TV3 en català i hem de respondre en català”.

Fet que Inés Arrimadas i algun altre regidor del seu partit han aprofitat per tornar a atacar a TV3, barrejant un concurs infantil amb Otegui i la Guàrdia Civil. Nosaltres li preguntaríem a la Sra. Arrimadas si per exemple al concurs “El Cazador” de TVE, “Pasapalabra” o “La Ruleta de la Suerte” d’Antena 3 els concursants poden contestar en català.

L’altre pregunta que li faríem és perquè si tanta aversió té per la llengua catalana, per què a Catalunya el seu partit es diu “Ciutadans” i no “Ciudadanos” com a la resta d’Espanya?, encara que per la poca representació que tenen al Parlament català no té massa importància el nom.

En Llucià Ferrer no va trigar a contestar: