Societat

Insòlites imatges d’un grup de camells passejant pels carrers de Madrid

Foto: Policia Nacional

La matinada de divendres al voltant de les cinc, la Policia Nacional va haver d’actuar per custodiar un grup de vuit camells i una llama que havien fugit d’un circ establert al barri de Carabanchel de Madrid i que estaven passejant tranquil·lament pels carrers de la capital.

Els agents van custodiar als animals fins que un cop avisats, els treballadors del circ Quirós es van fer càrrec d’ells i els van conduir de nou fins a la carpa del circ. Segons denuncien els responsables del circ, els animals es van escapar a causa d’un sabotatge per part d’un grup d’animalistes radicals que segons diuen ja fa anys que els estan assetjant per la presència d’animals en els seus espectacles.

Acusen aquest grup d’animalistes d’haver obert el recinte on descansaven els camells perquè marxessin i asseguren que no és el primer cop que ho fan, fa mesos van intentar fer el mateix amb la gàbia dels lleons, però els van enxampar a temps i afortunadament ho van poder evitar.

Madrid el mateix que a Catalunya té prohibit els espectacles amb animals salvatges, però segons la normativa municipal de la capital els camells i les llames es consideren animals domèstics, per tant poden actuar.