Successos

Investiguen la mort d’un turista a Barcelona que s’havia empassat la clau del cotxe


Els Mossos d’Esquadra han obert investigació per la mort d’un turista holandès de 37 anys que va morir després haver-se empassat la clau del cotxe. Els fets van passar el dijous passat a quarts d’onze de la nit, quan l’home va entrar en un supermercat del barri de Sarrià, en evident estat d’exaltació i provocant aldarulls.

Quan va arribar una patrulla de la Guàrdia Urbana, alertada pels treballadors del supermercat, van intentar calmar-lo, però va perdre el coneixement. Els agents van començar les maniobres de reanimació fins que van arribar els Serveis d’Emergència (SEM) que van continuar, llavors l’home va expulsar una clau de cotxe que tenia allotjada a la gola.

Els Serveis d’Emergència van aconseguir estabilitzar-lo i traslladar-lo a l’Hospital de Sant Pau, on va morir a quarts de tres de la matinada. El turista estava de vacances amb la seva família a Barcelona i s’allotjaven al barri de Sarrià.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació reservada interna, per col·laborar amb la investigació oberta per part dels Mossos d’Esquadra.