Successos

Investiguen un possible nou cas de violència vicaria, arran de la mort d’una nena de tres anys.


La Policia Nacional està investigant un possible nou cas de violència vicaria arran de la troballa d’una nena de tres anys i el seu pare de 47 morts en un domicili de Madrid. Encara que de moment no se saben les causes exactes de les morts, tot apunta que es podria tractar d’un nou cas de violència vicaria com el que va passar a un hotel de Barcelona el passat mes d’agost.

L’alerta va saltar ahir a quarts de deu de la nit, quan la mare no els localitzava, però va veure que la llum de casa estava encesa, motiu pel qual va trucar a la policia. Els agents que es van personar en el domicili del carrer d’Amparo del barri de Lavapiés de la capital madrilenya, es van trobar els cadàvers del pare, un home de nacionalitat francesa de quaranta-set anys i de la nena de tres anys.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar els psicòlegs dels serveis d’emergència, per tal d’atendre a la mare que estava separada i l’àvia de la nena morta. Encara que està sota investigació policial, la principal hipòtesi és que l’home hauria matat a la menor i després hauria posat fi a la seva vida.

Malauradament, aquest any s’ha fet patent la violència vicària, aquella que infligeix un dels progenitors, per tal de fer mal a l’altre progenitor, arran del cas de les dues nenes desaparegudes a Canàries, una d’elles trobada morta i el cas de l’hotel de l’avinguda Paral·lel de Barcelona on el pare va matar al seu fill i després es va suïcidar.

Un any tràgic per la violència de gènere que ha deixat 28 infants orfes per crims masclistes i set menors morts en casos de violència vicària.

Notícies relacionades:

Els Mossos demanen col·laboració ciutadana per localitzar al presumpte autor de la mort del seu fill aquesta nit en un hotel de Barcelona. (25.08.2021)

Troben un cadàver que podria ser el del pare que presumptament va matar al seu fill en un hotel de Barcelona. (15.09.2021)

L’autòpsia de l’Olivia revela que va morir d’un edema pulmonar, possiblement abans de ser llençada al mar. (13.06.2021)