Successos

Irromp en una casa de Figueres, viola i deixa mal ferida a una dona de 95 anys


Una dona de 95 anys està ingressada a l’Hospital de Figueres després d’una brutal agressió sexual per part d’un individu que va irrompre a casa seva. Segons informa El Punt Avui, divendres passat a la nit un home encaputxat va entrar per la finestra a casa d’una dona gran que viu sola i la va agredir sexualment.

Va ser ella mateixa que polsant el botó dels serveis d’emergència que porten les persones d’avançada edat, va poder alertar de l’agressió. Quan van arribar els serveis d’emergència, l’individu ja havia fugit i la víctima va ser traslladada a l’Hospital de Figueres on van la van haver d’operar per les ferides greus que tenia als genitals.

La dona continua ingressada i malgrat la gravetat de les ferides, l’ensurt i l’edat, la seva evolució és favorable. Els Mossos han obert la corresponent investigació, inspeccionant la casa on es va produir l’agressió, revisant si havia robat alguna cosa del domicili i comprovant si pels voltants hi ha alguna càmera de seguretat que pugui donar alguna pista sobre l’agressor. La víctima que és vídua i no té fills, va declarar que l’home parlava mig en català i mig en castellà.