Esports

Ja és oficial: Pau Gasol fitxa pel Barça

Ja fa dies que va saltar la notícia que el pivot de Sant Boi tornava a Catalunya per jugar amb el Barça fins a final de temporada, el jugador a través de Twitter no va voler confirmar-ho ni desmentir-ho, simplement va dir que encara s’estava recuperant-se de la seva lesió en el peu esquerre i que quan tingués notícies, ja ho faria públic a través de les seves xarxes socials.

I això precisament és el que ha fet avui, un tuit anunciant que està molt feliç per tornar a casa, cosa que ha confirmat el club blaugrana. En Pau torna per jugar amb el Barça fins a final de temporada amb l’objectiu de preparar-se pels pròxims Jocs Olímpics de Tòquio, que si la pandèmia no ho impedeix, se celebraran el pròxim juliol.

El jugador que portava quasi dos anys sense jugar a l’NBA per culpa de la lesió, fitxa pel Barça amb un salari testimonial, tan sols cobrarà el salari mínim estipulat en el conveni col·lectiu, el que significa que en aquests quatre mesos que queden de temporada, cobraria al voltant de 30.000 euros, una xifra molt llunyana al que tenia a l’NBA, però per en Pau Gasol amb quaranta-un anys, els diners ja no són el més important.