Nacional

Jordi Cuixart rebut entre forts aplaudiments i abraçades a la seva empresa

Aquest matí Jordi Cuixart ha estat rebut entre forts aplaudiments i abraçades pels treballadors de la seva empresa de Sentmenat. 

El President d’Òmnium Cultural ha sortit a primera hora del matí de la presó de Lledoners per anar a treballar a la seva empresa de subministraments industrials, Aranow i fer tasques de voluntariat.

La setmana passada, la Junta de Tractament de Lledoners va concedir permís tant a Cuixart com a Jordi Sánchez per sortir de la presó per anar a treballar i fer tasques de voluntariat. Cuixart tindrà permís de 9 hores i mitja, cinc dies a la setmana i Sánchez 11 hores diàries, tres dies a la setmana. Tots dos hauran de tornar a dormir a presó.

Aquests permisos estan concedits per l’aplicació de l’article 100.2 de règim penitenciari del quan en aquests moments estan gaudint un total de 405 reclusos de les presons catalanes.

En breus dies i d’acord amb el citat article, Carme Forcadell podrà sortir de Mas d’Enric tres dies a la setmana per fer tasques de voluntariat i atendre un familiar d’avançada edat, quasi amb total seguretat, la seva mare.